Nieuw voor in de supermarkten, biologische koffiemelk in cupjes

Zuivelrijck introduceert deze maand nu ook als eerste in Nederland biologische koffiemelk in cupjes voor de natuurvoedingswinkels en supermarkten. Dit product is uniek in Nederland.

De verkoop van biologische producten heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Met name binnen de productcategorieën zuivel en koffie is het aandeel biologisch sterk gegroeid.

In juni dit jaar is Zuivelrijck gestart via groothandels en koffiebranderijen in Nederland met de verkoop van een dispenser doos met biologische koffiemelk cupjes voor de horeca en op het werk. Vanaf deze maand liggen ze nu ook als speciale consumentenverpakking in natuurvoedingswinkels en supermarkten. De nieuwe verpakking is onder andere verkrijgbaar bij de biologische supermarkten van EkoPlaza, die worden geleverd door de biologische groothandel Udea.


De verpakking laat een typisch Nederlands landschap zien, waarin je van bovenaf een kijkje kan nemen in het fictieve 'Zuivelrijck'. Je ziet de beroemde zwart bonte koeien grazen in een modernistisch landschap met reigers, eenden, slootjes en een heuse hooimijt. De sterke groene kleur van de verpakking zorgt ervoor dat Zuivelijck duidelijk opvalt tussen de bestaande zuivelmerken in de winkel.

Naast de Nederlandse markt worden de biologische koffiemelk cupjes deze maand ook als eerste in België geïntroduceerd.

Zuivelrijck B.V. is een Nederlandse onderneming gespecialiseerd in biologische zuivel. Voor meer informatie: www.zuivelrijck.nl of volg Zuivelrijck op Twitter.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven