Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zwitserland: 'Biofachgeschäfte des Jahres' uitgereikt

Met de uitreiking van de 'Biofachgeschäfte des Jahres' geeft Bio Suisse samen met de betrokken partnerorganisaties Zwitserse biologische vakhandels de mogelijkheid om zich verder te professionaliseren. De winnaar van de vierde verkiezing is Öpfelbaum uit Uster. Het winnende bedrijf overtuigde de jury door zijn aantrekkelijke klantprojecten en zijn winstgevendheid in een veeleisende werkomgeving.

"Het bedrijf is een voorbeeld voor andere bedrijven met hun eigen productlijn met gezinsvriendelijke prijzen of ook met het 'Öpfelchorb-abonnement', waarbij vanuit verschillende vestigingen uit Uster dagelijks verse biologische groenten geleverd worden", lichtte de jury haar keuze toe. Deze bestond uit deskundigen van sponsororganisaties.



De andere biologische winkels die aan de wedstrijd meededen, hadden uitgebreid informatie gegeven over hun activiteiten voor klantenwerving en -binding om zichzelf te promoten.

De winkels Porta Natura (Zofingen) en Buono (Brugg) eindigden op de tweede en derde plaats als 'Biofachgeschäfte 2011'. De eerste speciale prijs voor 'Newcomer des Jahres' werd uitgereikt aan het Bioreformhaus Regenbogen (Schwyz) voor zijn plan waarmee hij zijn bedrijf verder zal ontwikkelen.
Publicatiedatum: