"Opkomst buitenactiviteiten valt wat tegen"

Vakantiewoningen van A.A. Verhage zitten deze natte zomer gewoon vol

Tholen - Het weer zit niet bepaald mee deze zomer. Zijn de gevolgen hiervan merkbaar op het bedrijf van de familie A.A. Verhage in het Zeeuwse Schoondijke? Naast biologische akkerbouw verhuren zij ook diverse vakantiewoningen en organiseren diverse buitenactiviteiten. Netty kan vertellen dat ze in de verhuur van de vakantieverblijven weinig merken van de mindere weersomstandigheden. "Zij hebben vaak al ruim van tevoren geboekt en het weer is voor hen geen reden om te annuleren."

Ze geeft aan dat de buitenactiviteiten deze zomer wel wat minder in trek zijn. "In juni viel de opkomst wat tegen. Dat kwam door de vele regen. Al moeten we het vaak al niet van deze maand hebben. Aan onze activiteiten nemen veelal groepen deel. Na de zomer worden er bijvoorbeeld weer meer bedrijfsuitjes georganiseerd. Daarvoor bieden wij leuke mogelijkheden, zoals Boerengolf."

Er is ook aansluiting gezocht bij Het Fietscafé. "Hoe goed dit loopt, kunnen we nog niet zeggen. Dit is namelijk het eerste jaar dat we hieraan meedoen. We hebben dus geen vergelijkingsmateriaal."

Lekker druk

Netty geeft aan dat het op het biologisch akkerbouwbedrijf altijd genoeg te doen is. Weer of geen weer. "Het onkruid gaat niet vanzelf weg." Ze licht sowieso niet wakker van de weersomstandigheden. "Als boer zijn we dit gewend, het weer is toch ieder jaar anders."

Voor meer informatie:

A.A. Verhage
Sasputsestraat 14
4507 JX Schoondijke
0117 401379
www.vakantiehuisdebedstee.nl en www.hetklinket.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven