Lunchskins: herbruikbare lunchzakjes

Wereldmama presenteert als eerste in Nederland de Lunchskins: een herbruikbaar lunchzakje! Lunchskins sandwich bags vervangen honderden plastic boterhammenzakjes, en zien er ook nog eens erg hip uit. Ze zijn handig om boterhammen en tussendoortjes in mee te nemen, maar ze kunnen ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld cosmetica of krijtjes.

  • Lunchskins zijn milieuvriendelijk!
  • Eenvoudige sluiting geschikt voor kleine handjes
  • Het katoenen zakje is volledig veilig voor voedsel en is waterdicht
  • De verf, gebruikt voor de print, is 100 procent vrij van lood, BPA's en phthalaten
  • Lunchskins zijn vaatwasser veilig en drogen snel
  • Neemt minder plaats in beslag dan een plastic boterhamtrommel
  • De lunchskins worden met de hand vervaardigd in de VS door 3Greenmoms


Oorsprong

Het idee voor lunchskins is ontstaan nadat 'the 3Greenmoms' geschokt waren over de statistieken rondom het gebruik van boterhammenzakjes. Namelijk 20 miljoen
boterhammenzakjes per dag in Amerika! De missie van 3greenmoms was geboren – het ontwerpen van een kleurrijk, fris alternatief ontwerp voor het plastic zakje. Voedselveiligheid is een van de belangrijkste punten voor 3Greenmoms. Er wordt een stof van zeer hoge kwaliteit weefsel gebruikt, deze is gecertificeerd als voedselveilig, en wordt ook veel door banketbakkerijen en bakkerijen gebruikt.


In de Verenigde Staten zijn de Lunchskins een grote hit – Oprah vindt ze geweldig en heeft de Lunchskins onlangs opgenomen in O magazine!

Retailprijs slechts 7,95 euro en nu nog alleen te koop via www.wereldmama.nl

Wereldmama

Wereldmama verkoopt unieke, karaktervolle en echte kinderproducten van over de hele wereld. De producten zijn door Manon persoonlijk uitgezocht, en aangezien zij zelf moeder is wordt erop gelet dat de producten niet alleen handig en leuk zijn, maar ook verantwoord in alle opzichten. Veel van deze producten zijn bedacht en/of worden geproduceerd door ondernemende moeders. De visie van wereldmama is om moeders te helpen in hun hectische, veeleisende bestaan.

Neem voor meer informatie contact op met Manon van der Molen: manon@wereldmama.nl, 06 21850286

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven