Bij aankoop van vijf rolletjes biozakjes een gratis biobakje

Biobakje groot succes in Galmaarden

Meer dan honderdtwintig gezinnen uit Galmaarden schaften zich al een biobakje aan om er hun keukenafval op een gemakkelijke manier in kwijt te geraken. Het biobakje is een afvalemmertje waarin luchtdoorlatende biologisch afbreekbare en composteerbare biozakjes worden geplaatst.

De biozakjes kunnen nadien zo in de Gft-container of het compostvat geplaatst worden. "Wij vonden dit een goede oplossing voor het keukenafval. Dus profiteerden wij van het tijdelijk aanbod van Ilva", weet Nelly Demeuter uit Tollembeek ons te vertellen. Ze kwam samen met haar man Roland Oudaert een bakje kopen. Ook burgemeester Pierre Deneyer schafte zich een biobakje aan. "Ik ben van oordeel dat dit biobakje een goede zaak is voor in de keuken. Daarnaast doet Ilva een speciale actie, wie vijf rolletjes biozakjes aankoopt voor 10 euro, krijgt er een gratis biobakje bij", aldus de burgemeester.
 
Wie graag een biobakje wil kopen, kan op 2 augustus terecht in De Notelaar in Vollezele, op 3 augustus in de zaal Willem Tell in Tollembeek of op 5 augustus in de bibliotheek in Galmaarden telkens van 15:00 tot 19:00 uur.
 
Bron: Editiepajot

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven