Workshops en ontwikkeltrajecten 'personeelsmanagement' voor multifunctionele bio-ondernemers

Is uw biologische bedrijf multifunctioneel van aard? En heeft u personeel in dienst of werkt u met vrijwilligers? Kijkt u eens kritisch naar uw bedrijf en de manier waarop u het werk georganiseerd heeft. Wellicht dat er zaken slimmer, beter of zelfs goedkoper kunnen. Taskforce Multifunctionele Landbouw, LTO Noord, ZLTO en LLTB helpen u daar graag bij.

Welke cao moet ik voeren? Welke type arbeidsovereenkomsten zijn er? Hoe haal ik beste uit mijn medewerkers en mijn bedrijf? Enkele voorbeelden van vragen die u als werkgever wellicht bezig houden. Binnen het project 'Personeelsbeleid in de multifunctionele landbouw', bieden de organisaties individuele ontwikkeltrajecten aan voor multifunctionele ondernemers waarbij personeelsmanagement, werken met vrijwilligers en hoe uw eigen ondernemersstijl daarbij past, centraal staan. Tegen een gereduceerd tarief van 400 euro krijgt u een uitgebreide personeelsscan en een advies op maat die de verdere ontwikkeling van uw bedrijf ten goede komen.
Ook is het voor groepen mogelijk om workshops aan te vragen over werken met vrijwilligers of personeelsmanagement. De workshop kan aangepast worden op de vragen die leven in de groep, of dat nu over kostenbesparing gaat, werken met cao's of het nut van het voeren van een functioneringsgesprek.

Dus… grijp deze kans om met dit onderdeel van professioneel ondernemerschap aan de slag te gaan!

Voor de adviseurs en erfbetreders die deze nieuwsbrief ontvangen: bij deze het verzoek om dit aanbod in uw achterhoofd te houden en ter sprake te brengen als dat relevant is. Het is een prachtig aanbod waarmee u ondernemers uit uw werkveld mee van dienst kunt zijn.

Aanmelden

Aanmelden voor een individueel ontwikkeltraject of workshop (groep) kan via de LTO Noord Werkgeverslijn: 088 888 6688, ZLTO Contactcentrum: 073 217 3000 of LLTB Infolijn: 0900 4636 5582.

Het project wordt mogelijk gemaakt door de Taskforce Multifunctionele Landbouw, LTO Noord, ZLTO en LLTB die allen grote waarde hechten aan goed werkgeverschap. De uitvoering is in handen van de verschillende LTO-organisaties.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven