Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BRC-IoP en ISO 9001-2008 certificaat voor Be_NaturaL

Eind juni zag het Belgische bedrijf Be_NaturaL, gespecialiseerd in verpakkingen en disposables uit hernieuwbare grondstoffen, haar inspanningen naar kwaliteit en service beloond met een door het Norske Veritas uitgereikt BRC-IoP (categorie 01) en ISO 9001-2008 certificaat.

Daarmee is Be_NaturaL vermoedelijk het eerste Europese bedrijf dat zich uitsluitend op bio-verpakkingen toelegt dat dergelijke certificering wordt toegekend.

Van bij de start in 2009 werden risico management, hygiƫne, veiligheid bij transport, stockage en orderverwerking als vaste waarden in de volledige supply chain ingeschreven.

Constante monitoring van onze binnen- en buitenlandse leveranciers en transporteurs, met aandacht voor updating van procedures en handling faciliteiten bewijzen eens te meer dat dergelijke noodzakelijke inspanningen ook voor kleinere bedrijven een grote meerwaarde kunnen betekenen.

Bij deze danken wij onze klanten en leveranciers van het eerste uur, welke steeds hun vertrouwen in ons geschonken hebben. Zonder dit vertrouwen en hun steun was een dergelijk resultaat haast niet denkbaar geweest.

Voor meer informatie:
Be_Natural N.V.
Wijtschotbaan 9 box 4
B-2900 Schoten
Belgiƫ
Tel:+32 (0)3.685.64.68
Fax: +32 (0)3 354 36 16
Mobiel :+32 (0)472.619.327
E-mail
www.benatural.be
Publicatiedatum: