Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IJsthee van Piramide: ijskoud het allerlekkerst!

Piramide introduceert met zeer veel trots een verfrissende range van drie biologische ijstheeën. Voor de range is gekozen voor populaire fruitsmaken gecombineerd met groene thee. Biologisch is hierin natuurlijk een belangrijke voorwaarde. De ijsthee varianten zijn niet koolzuurhoudend, dus zonder prik. Hierdoor sluiten de ijstheeën perfect aan op de basis van het (kruiden)thee assortiment van Piramide.

Naast bovenstaande feiten staat er een unieke claim op de verpakking: Low Calorie! In de huidige maatschappij een niet overbodige claim waarmee Piramide laat zien dat naast biologisch ook het algemene gezondheidsbelang hoog in het vaandel staat. Immers, de ijsthee bevat weinig suiker en past hierdoor goed bij de wensen en behoeften van de consument.

Assortiment

Een smaakvol assortiment waarin sprankelend fruit de boventoon voert:
  • Citroen, een heerlijk verfrissende ijsthee.
  • Granaatappel Framboos, lichtzuur en zoet van smaak.
  • Perzik, een heerlijk zoete ijsthee.

Verpakt in sprekende en handzame PET-flessen met een inhoud van 0,7 liter, is deze lichtgewicht verpakking zeer gemakkelijk in gebruik. De fles is onbreekbaar en bovendien goed te recyclen (op de verpakking staat het plastic heroes logo).

Over Organic Flavour Company B.V.

De introductie van deze ijsthee is een nieuw hoogtepunt in het 32-jarig bestaan van producent Organic Flavour Company B.V. Het past bij haar missie om onder het Piramide merk niet alleen de lekkerste producten te maken maar ook de meest verantwoorde. Bovendien hanteert de onderneming de zogenaamde fairtrade-principes die een zorgvuldig omgaan met het milieu, medewerkers en zakenpartners voorschrijven. Het Piramide merk is een sterk A-merk in het natuurvoedingskanaal met een eigen merkpositionering en uitstraling. Het assortiment bestaat uit aantrekkelijke en innovatieve producten. De ijsthee is onder andere verkrijgbaar in natuurvoedingswinkels en reformzaken.

Voor meer informatie: www.ofc.nl en www.piramidethee.nl.
Publicatiedatum: