Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winterklaar met wollen Disana babymutsjes van Babybij

Warmte en zachtheid, dat vinden baby's fijn.En de Disana mutsjes uit het assortiment van Babybij zorgen daarvoor. Ze beschermen babyhoofdjes bij uitjes in de kou.

De mutsjes zijn gemaakt van zachte merinowol, die beslist niet kriebelt. En door de touwtjes die je onder het kinnetje strikt blijft een strikmutsje perfect op zijn plaats. Ook in een draagdoek. Dat vindt Babybij als webwinkel op het gebied van babydragers en draagdoeken erg belangrijk.

Bij ieder mutsje verkoopt Babybij een paar bijpassende wantjes. Een verantwoord kraamcadeautje, maar natuurlijk ook heerlijk voor je eigen baby!

Verantwoord, omdat Disana hoge eisen stelt aan haar producten en de herkomst van de materialen. Eco-vriendelijk, daar draait het om. Disana is aangesloten bij de International Association of Natural Textiles, een branchevereniging met strikte richtlijnen rondom de productie van
textiel.

Kijk hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: