Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Reinigingssysteem zonder chemie en met minder water

Walo duurzaamste onderneming Zuidwest-Nederland en Vlaanderen

"Een kroon op ons werk!" Zo omschrijft Dini Lodder van Walo, de totaalleverancier op het gebied van reinigingssystemen, het behalen van de MVO-award voor Zuidwest - Nederland en Vlaanderen. Voor het tweede jaar op rij werd Walo bekroond voor hun maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Net als vorig jaar werd de MVOaward uitgereikt tijdens de driedaagse regionale B2B-beurs Contacta in Goes.

Hoewel maatschappelijk verantwoord ondernemen veel verder gaat dan het productaanbod, werd de deelnemers aan de competitie onder andere gevraagd een nieuw product (of dienst) in te dienen. Walo koos ervoor om dit jaar mee te dingen met de Ionator-sproeifles. "De EcH2o-technologie in deze sproeifles kenden we in het groot al vanuit de Tennant schrobzuigmachines. De pluspunten van deze reinigingstechnologie zijn het overbodig maken van chemische reinigingsmiddelen en een tot 70 procent lager waterverbruik", vertelt Cees Lodder.



Walo zal als nieuwkomer woensdag 19 en donderdag 20 januari 2011 als standhouder aanwezig zijn op BioVak in het IJsselhallencomplex in Zwolle.

Voor meer informatie: www.walo.nl
Publicatiedatum: