Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Indiaas kinderkledingmerk Lilliput biedt nu ook babyvoeding

Lilliput, een van de meest succesvolle Indiase kinderkledingmerken, breidt de productlijn uit met een gamma aan baby-voeding en spenen. Alle producten voldoen aan de strenge internationale normen die gelden voor babyvoeding en spenen. Ze voldoen onder meer aan de Amerikaanse en Europese regels. Zo zijn ze verpakt in een anti-bacteriƫle verpakking om besmetting tijdens het transport te voorkomen.

"Na het recent behaalde succes van het babyverzoringsassortiment is besloten om ook babyvoeding te gaan produceren", vertelt Sanjeev Narula, directeur van Lolliput Kidsweard. "Ook staat de babyvoedingsmarkt in India nog in de kinderschoenen, daarom biedt dit een enorm potentieel."

De Lilliput-babyvoeding en -spenen zullen verkrijgbaar zijn in alle Lilliput en Liliput World Stores en ook bij vooraanstaande babywinkels, warenhuizen en ketens. De lijn omvat voedingsflessen in alle maten, fopspenen, etensbakjes, borden en glazen. Plus natuurlijk bijpassend bestek.