Theemerk Lov Organic opent boetiek in Parijs

Het biologische theemerk Lov bevat een breed scala aan smaken. Het merk wil milieubewustzijn en plezier verenigen. De vogel met het theeblad op de verpakkingen symboliseren de beschermde natuur. De inspiratie voor de naam komt van het Scandinavische woord 'Lov', dit betekent blad.

Er zijn inmiddels 22 theesmaken verkrijgbaar, de smaken zijn met veel zorg gekozen. Het gaat om creatieve mengsels. Dit levert innovatieve smaken op. Het assortiment bestaat uit de 'klassiekers', gearomatiseerde thee en diverse soorten wellness-thee.

Eind oktober opende Lov de deuren van de eerste Lov 'Organic Boutique' in Parijs. Het zit gevestigd aan de Rue Montorgueil. De winkel heeft een duidelijke Scandinavische stijl met veel houten elementen. In de boetiek kunnen bezoekers kiezen uit 40 soorten thee, zowel in losse zakjes als in de herkenbare metalen blikken.
Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.