Natrada start met Organic wine concept (OWC)

Deze week start Natrada voor detailhandel en horeca met een uitgebreid assortiment gecontroleerd biologische wijnen. Rood, rosé, wit en mousserend met consumentenprijzen van 3,99 tot 10,95. De wijnen zijn afkomstig uit Frankrijk, Spanje en Italië.

"De bedoeling is dat een winkel of horecagelegenheid met dit tweemeter assortiment meteen een sterk en uitgebalanceerd assortiment heeft. Zo is er voor de wit, - mousserend, - en rosédrinkers een gamma fruitige, frisse en rijke wijnen. Voor de rooddrinkers is er keus uit: intens, rijk en fruitig. Maar één ding blijft gelijk: alle wijnen zijn van biologische oorsprong. Omdat er bij de biologische landbouw geen kunstmest wordt gebruikt en de druiven grotendeels met de hand worden geplukt waardoor er geen schade ontstaat aan de trossen, komen geur en smaak optimaal tot hun recht", vertelt Ramon van Huffelen, eigenaar van Natrada.

Meer informatie, foto's of proeven? www.natrada.nl of bel: 055-5337799
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.