Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vijfde plaats in Vers Top 100

GoedSap in de prijzen op de Dag van de Duurzaamheid

Donderdag 11 november 2010, op de dag Van de Duurzaamheid, is GoedSap - een onweerstaanbaar lekkere vruchtensap gemaakt van biologisch geteelde appelen uit Nederland en Eko-gecertificeerd fairtrade tropisch fruit uit Afrika en Zuid-Amerika - geƫindigd op de vijfde plaats in Vers Top 100.

GoedSap

GoedSap wordt gemaakt door Theo en Zongo. Theo teelt in de Gelderse IJsselvallei de lekkerste appels. Zongo levert vanuit West-Afrika vers tropisch fruit. GoedSap is niet alleen goed voor u, maar ook goed voor de makers. De Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse fruitboeren krijgen een eerlijke prijs voor hun fruit. Een prijs die in verhouding staat tot de werkelijke productiekosten, en niet een prijs die wordt bepaald door de machtsverhoudingen op de internationale markt. Om economische vooruitgang te stimuleren, krijgen boeren langdurige contracten. Daarnaast wordt een deel van de opbrengst gebruikt voor sociale ontwikkeling. Met het drinken van GoedSap draagt men bij aan de ontwikkeling van welvaart in Afrika en Zuid-Amerika.Voor meer informatie over de Vers Top 100 ga naar www.verstop100.nl, de website van de Vers Top 100 waar alle 100 kandidaten te vinden zijn.

GoedSap is onderdeel van Odenwald Organic|Home of True Taste. Odenwald Organic is een innovatieve voedingsorganisatie gespecialiseerd in de productie, marketing en verkoop van kwalitatieve maar vooral lekkere biologische en waar mogelijk fairtrade producten. De producten die wij op de markt brengen zijn onder andere De Leckere speciaalbieren en premium pilsener, Odenwald The Organic Bakery broodspecialiteiten, Ozosweet koekproducten, GoedSap fairtrade vruchtensap, Ice Cream Factory ijs- en dessertproducten en Moreganic premium ice cream.

Voor meer informatie zie ook www.odenwaldorganic.org.
Publicatiedatum: