De Wenning Fresh Organic krijgt lening van provincie

De Wenning Fresh Organic in Orvelte krijgt een achtergestelde lening van de NOM. Het gaat om geld uit de Versnellingsagenda van de provincie Drenthe. Het bedrijf zal dit kapitaal aanwenden voor het doorstarten en gedeeltelijk overnemen van de huidige activiteiten van De Wenning.

Het is een verpakkingsbedrijf in Orvelte waar een uitgebreid assortiment van biologische versproducten wordt bewerkt en verpakt. Deze aardappelen, groente en fruit zijn biologisch geteeld, waarbij uitsluitend gebruik is gemaakt van natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen en natuurlijke meststoffen. Alle producten van De Wenning Fresh Organic worden geleverd onder het Eko en of Demeter keurmerk. De eerste producten zijn reeds in de markt gezet.

Chantal Leijendekker (Investment Manager van de NOM) over De Wenning Fresh Organic: "De markt voor biologische producten is sterk in opkomst en ontwikkeling. Daarnaast is De Wenning een bekende naam in de markt". De onderneming heeft veel contacten in de branche voor biologische producten en is erg gemotiveerd.

Bron: Provincie Drenthe
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven