Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Australische moeder besluit zelf te mengen

Cherub Rubs zelfontwikkelde babyverzorgingslijn van Keeli Cambourne

Een zoektocht naar een huisremedie door een Australische natuurgeneeskundige is uitgedraaid in een bedrijf dat een volledig assortiment babyverzorgingsproducten voert.

De meeste moeders gebruiken kant-en-klare crèmes uit supermarkten, zij besloot echter zelf op zoek te gaan naar een oplossing. Toen ook haar tweede baby last kreeg van pijnlijke blaren, waardoor hij zelfs geen luier meer kon dragen, liep haar zoektocht op de babyverzorgingsproductenmarkt weer spaak."Dat er natuurlijk op het label staat, betekent niet meteen dat dit product ook volkomen natuurlijk is", vertelt Keeli Cambourne. Daarom besloot ze zelf haar mouwen op te rollen en gebruik te maken van haar kennis van de natuurgeneeskunde, homeopathie en aromatherapie. Ze heeft toen zelf een product ontwikkeld. Hier kwam haar 'magische' zalf uit. "Binnen een paar dagen was mijn zoontje van de klachten af." In haar balsem zit onder meer calendula, kamille en sandelhout verwerkt.

Vandaag de dag is die balsemende zalf slechts één van de producten die 'Cambourne's Cherub Rubs' aanbiedt. Dit is inmiddels een compleet gecertificeerde biologische huidverzorgingslijn voor baby's en gezinnen.

Ongeveer 95 procent van de ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd. Het assortiment omvat onder meer babyshampoo en insectenwerende olie.

Cherub Rubs-producten zijn beschikbaar bij 'Just Life Organics'-winkels en babyspeciaalzaken.

Kijk op de website voor meer informatie.