Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Multifunctioneel doekje van With a touch of Rose

Doedoe-doekje genomineerd voor Baby Innovation Award

De Doedoe, het nieuwe multifunctionele product van With a touch of Roseis genomineerd voor de Baby Innovation Award in de categorie Care. De Doedoe is een slab, spuugdoekje, knuffeldoekje én een spenendoek. Het doekje is bovendien voorzien van een zakje om het speentje in op te bergen. Het is gemaakt van 100% biologisch en Fairtrade katoen.

De Doedoe is genomineerd vanwege de unieke vorm, multifunctionaliteit, praktische details en de gebruikte materialen. De Doedoe is namelijk niet alleen een slab, maar ook een knuffeldoekje, spuugdoekje en een spenendoekje. Op het doekje zit een zakje, bedoeld om de speen in op te bergen. Verder is de vorm zodanig dat het doekje goed over de schouder valt van de ouder, wanneer de Doedoe als spuugdoekje wordt gebruikt.Door de drukkertjes kan het doekje niet alleen als slab worden gebruikt, maar bijvoorbeeld ook aan de kinderwagen worden vastgemaakt, waardoor het doekje (en de speen) niet kwijtraken. Tot slot biedt het doekje de mogelijkheid om er een knoop in te leggen, waarmee een knuffeldoekje ontstaat.

De adviesverkoopprijs: 9,95 euro. Evenals de andere producten van With a touch of Rose is ook dit product gemaakt van 100% biologisch en Fairtrade katoen.

Over de Baby Innovation Award

Elk jaar worden tientallen nieuwe baby- en peuterproducten op de Nederlandse markt gelanceerd. De meest innovatieve, veilige en handige producten worden jaarlijks onderscheiden met de Baby Innovation Award. Een vakjury, bestaande uit experts op het gebied van baby- en kinderproducten en redacties van consumentenbladen, bepaalt welke producten worden genomineerd. Vervolgens worden de uiteindelijke winnaars bepaald aan de hand van stemmen van de consument.

With a touch of Rose ontwerpt en vervaardigt babyproducten: producten om te zorgen, dragen en opbergen. Anne-Rose, ontwerpster van de Doedoe: "Ik probeer altijd dingen praktisch aan te pakken. Daar is ook de Doedoe uit voortgekomen."

Biologisch en Fairtrade

Het biologische katoen dat With a touch of Rose gebruikt voor haar producten is bovendien Fairtrade gecertificeerd en draagt het Max Havelaar keurmerk. Het merk is het enige merk dat het Max Havelaar keurmerk mag dragen op dit type babyproducten.

Kijk hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: