Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maak kennis met Hollands Hopsan

Bio-kleding Bornsage nu bij Hip & Eco

Nieuw in Nederland deze winter is de biologisch kleding van Bornsage. De simpele ontwerpen, met de nadruk op duurzaamheid en draagcomfort hebben een internationaal karakter. Ontworpen door een Australische van Indiase afkomst en gemaakt van zachte stoffen, geschikt voor de meest gevoelige babyhuid.Met de winter voor de deur heeft Hip & Eco een aantal nieuwe collecties in het assortiment. De webwinkel biedt een compleet aanbod hippe eco-merken voor kinderen van alle leeftijden. Sommige merken komen van ver, zoals Bornsage uit Dubai en sommige merken ontstaan juist heel dichtbij, zoals Hopsan van Nederlandse bodem. Het contrast lijkt groot, maar ze hebben iets belangrijks gemeen, ze zijn beiden 'Hip & Eco'.

Hollands Hopsan

Met de nieuwe wintercollectie van Hopsan heeft Hip & Eco ook weer een toepasselijke keuze gemaakt. De kleding is uitermate hip en ge├»nspireerd door de groeiende en bloeiende natuur. Aan elk kledingstuk hangt een zakje, met hierin zaadjes om zelf te planten en alle kleding is onderling goed te combineren. De natuur is niet het enige dat groeit bij Hopsan, na een basisvoorjaarscollectie is de collectie deze winter al iets uitgebreid met mutsjes, dekentjes en gebreide rokjes. Komend voorjaar zal Hopsan alleen nog maar meer gaan groeien.

Verantwoord Hip & Eco

Hip & Eco verkoopt naast kleding ook accessoires, speelgoed en kraamcadeaus. Alle artikelen bij Hip & Eco zijn fairtrade geproduceerd, 100% kinderarbeid-vrij, gemaakt van organic cotton (biologisch katoen) en/of ecologisch geverfd & gewassen. Sommige merken van deze webwinkel maken hun kleding van gerecycelde PET-flessen of hebben het Oeko-Texkeurmerk, wat betekent dat ze geen schadelijke stoffen bevatten. Het spreekt voor zich dat de kleding van Hopsan en Bornsage ook op een eerlijke wijze is geproduceerd en er gebruik is gemaakt van biologisch en ecologisch verantwoorde materialen.Verkrijgbaar bij www.hipeneco.com

Publicatiedatum: