Eigenaar Groentehal Vinkeveen:

'Kleine telers uit regio bij ons hoog in het vaandel'

Leo Kok is eigenaar van de Vinkeveense Groentehal. De vraag is hoe hij zich staande weet te houden tussen het geweld van de supermarkten met hun aanbod van verse producten. "Wij proberen sterk te zijn in klantvriendelijkheid en de kwaliteit van de producten. We verkopen streekproducten, niet alleen verse groente en fruit, maar bijvoorbeeld ook honing uit de omgeving. Wij zoeken juist die kleine teler die met vakkennis en aardigheid van alles teelt in kleinere hoeveelheden."

"Als je die grote landerijen ziet, daar staat ieder jaar hetzelfde product op, de grond raakt volledig uitgeput en heeft steeds meer bestrijdingsmiddelen nodig wil je er nog wat fatsoenlijks op kweken. Wij hebben de kleine telers uit de regio hoog in het vaandel, die hebben lekkere dingen, op goede grond geteeld, vaak biologisch of heel milieubewust. De producten zijn gewoon lekkerder, en wat beter smaakt is ook gezonder, daar zitten meer vitaminen en mineralen in."

Bron: Echo

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.