Wiezoplast wint Duitse verpakkingsprijs met CuliDish

Het verpakkingsbedrijf Wiezoplast uit Oss heeft een Duitse verpakkingsprijs ontvangen voor de CuliDish, een verpakkingsschaal voor de magnetron die het mogelijk maakt een volledige maaltijd in één keer optimaal bereiden. De magnetronstraling kan, afhankelijk van het gerecht, per compartiment gedoseerd worden. De applicatie is geschikt voor elk type magnetron. Hierdoor is het concept te gebruiken in de catering, maar ook voor tafeltje-dek-je en in bedrijfs- en schoolkantines, ziekenhuizen, fastfoodketens en supermarkten.

De Deutscher Verpackungspreis is een initiatief van het Deutsche Verpackungsinstitut en wordt in 7 categorieën uitgereikt. Culidish is als één van zeven producten onderscheiden in de categorie verkoopverpakkingen. In die categorie waren 17 producten genomineerd. De prijzen werden op 27 september uitgereikt aan de vooravond van de vakbeurs Fachpack in Nürnberg.

Bron: FoodHolland

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.