Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe theesoort goed voor gezondheid

Numi Thee lanceert Puerh-thee

Numi lanceert een nieuwe thee: 'Puerh'. De thee is een krachtige antioxidant. De biologische thee Puerh komt uit de bergen van de Chinese provincie Yunnan en is gemaakt van 500 jaar oude wilde theebomen met grote bladeren. Volgens oude tradities worden de theebladeren gefermenteerd en gerijpt. Dit proces kan maanden en zelfs jaren duren.

De thee krijgt hierdoor een zeer rijke smaak, die nooit bitter wordt, ook niet als je de thee een hele dag zou laten staan. (Puerh doesn't get bitter, only better). Puerh is een thee die aan karakter wint naarmate hij ouder wordt.

Lekker en gezond

Door onderzoek is aangetoond, dat Numi's Puerh thee 32 procent meer antioxidanten bevat dan groene thee. In thuisland China wordt daarnaast veel Puerh gedronken omdat de thee de spijsvertering bevordert en zorgt voor een lager cholesterolgehalte, afbraak van lichaamsvetten en verhoogde energie.
Puerh is in vier verschillende smaken (theezakjes) verkrijgbaar, maar kan ook worden samengeperst tot een dikke reep theeblokjes. Zo'n reep kan goed bewaard worden. Maanden, jaren en zelfs decennia lang.

Numi Thee

Numi Thee is 100% puur natuur. De biologische theeblaadjes zijn absoluut vrij van oliƫn of smaakstoffen. Zowel het theezakje als de verpakking zijn volledig afbreekbaar. De puurste thee ter wereld is rijk aan fruit, bloemen en kruiden.

One of the 10 Best Small Companies on the Planet

The Better World Shopping Guide, (USA, editie oktober 2010) een gids die bedrijven indeelt al naar gelang hun sociaal- en milieubewustzijn, heeft Numi de hoogst mogelijke ordening (A+) verleend. Bovendien is het bedrijf vermeld als een van de '10 Best Small Companies on the Planet'. Slechts 1 procent van de genoemde bedrijven verkrijgt deze status.
 
Kijk op deze website voor meer informatie.


 
Publicatiedatum: