Market Food Group neemt Marback en Buyl Utrecht over

Market Food Group BV, gevestigd in Spakenburg, eigenaar van de formules Bakkerij 't Stoepje, de biologische formule 'Le Perron' en Uw Marktbakker, neemt per 1 september 2010 Marback bv en Buyl Utrecht bv over.

Zowel Marback als Buyl produceren een groot assortiment bake off producten van hoge kwaliteit, voornamelijk onder private label. Aanleiding voor deze overname is in eerste instantie de leeftijd van eigenaar Jos Buyl, die onlangs de 75-jarige leeftijd heeft bereikt. Om de continuïteit van zijn bedrijf te waarborgen heeft hij besloten om zijn bedrijf aan een strategische partner te verkopen. In Market Food Group BV heeft hij de ideale overnamekandidaat gevonden.

Daarnaast past deze overname precies in de ambitieuze plannen van Market Food Group om haar positie op de foodmarkt te verstevigen. Met een uitbreiding in het bake off segment wordt Market Food Group een nog belangrijker foodpartner met een aantrekkelijk assortiment verse en bake off brood- en banketproducten, afgestemd op de hedendaagse vraag van detailhandel, retail-organisaties, horeca en foodservice.

Beide bedrijven sluiten uitstekend op elkaar aan en onderscheiden zich door flexibiliteit, kwaliteit en innovatievermogen. Voor bedrijf, medewerkers en klanten van Marback en Buyl Utrecht zal er in de dagelijkse gang van zaken niets veranderen.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.