Haarproducten van Evolvh uit VS multifunctioneel

Evolvh Inc is een bedrijf uit San Francisco dat biologische haarproducten produceert. "Niemand wil een slechte haardag", zegt Boris Oak, oprichter en directeur van het familiebedrijf. De haarproducten worden gemaakt van 20 kruiden en plantenextracten, vrij van sulfaten en natriumchloride. Voordat de producten geïntroduceerd zijn, werden ze op bijna 1000 mensen in salons getest.

Doel was dat de producten het haar goed moeten verzorgen en bijdragen aan de styling. "Dit werkt. De stylingproducten maken je haar niet vettig, en ze helpen bij de verlening van de tijd tussen de wasbeurten", aldus Oak. "De producten van Evolvh zijn multifunctioneel, hierdoor hoeft men niet veel verschillende producten te gebruiken."

Evolvh verkoopt aan consumenten en salons. Retailers kunnen vinden op het Salon Partner Program op de website van Evolvh (www.Evolvh.com).

16-08-10

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.