BioFoam kisten genomineerd voor De Gouden Noot 2010

De tien finalisten van De Gouden Noot 2010 zijn bekend. Twintig juryleden hebben zich hiervoor gedurende twee dagen gebogen over in totaal 36 inzendingen, onder leiding van juryvoorzitter prof.dr. Onno Omta (Wageningen University en Research). Tot de finalisten behoort onder meer BioFoam kisten van Synprodo.

In januari startte de inschrijving voor de 25e editie van de Nederlandse verpakkingswedstrijd De Gouden Noot. Ondernemingen die in de jaren 2008-2009 een verpakking op de Benelux-markt hebben geïntroduceerd, konden zich inschrijven. Uiteindelijk zijn 36 bedrijven deze uitdaging aan gegaan en zijn er begin juni 10 geselecteerd die de tweede ronde ingaan waarin zij gedurende 30 minuten de gelegenheid krijgen de jury ervan te overtuigen dat juist haar inzending het Goud verdient. Behalve Goud worden in deze tweede ronde een Zilveren en een Bronzen Noot toegekend, alsmede zeven Oorkondes van Nominatie.

Op 5 oktober 's avonds zal de winnaar bekend worden gemaakt, tijdens het 8e Nationale Verpakkingsinnovatie Diner, in het Holland Casino te Utrecht.

BioFoam kisten - Synprodo

BioFoam is het eerste 100% composteerbare geëxpandeerd polystyreen met kenmerken die vergelijkbaar zijn met de eigenschappen en vormvrijheid van EPS. Hiermee kunnen biologisch afbreekbare verpakkingen worden geproduceerd.

25-06-10

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven