Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gezonde, verantwoorde doorstart 'BioCuisine'

Mede door een nieuwe financiering is er voor BioCuisine in Haaksbergen een volledige herstart van het bedrijf mogelijk gemaakt. De werkzaamheden worden met de huidige medewerkers voortgezet en de productie van biologische maaltijden en maaltijdcomponenten is op dagbasis een vers feit. Momenteel gaat de productontwikkeling en de assortimentsuitbreiding in een rap tempo door om uiteenlopende markten te kunnen bedienen.

Met de professionele keuken die voldoet aan de nieuwste EEG-richtlijnen worden diverse doelgroepen bediend zoals; zorginstellingen, cateringbedrijven, horeca, retail en foodservice. Het uitgebreide versassortiment is verkrijgbaar in diverse wenselijke verpakkingsvormen en eenheden.



In het vierde kwartaal 2012 hebben er reeds een aantal activiteiten op de planning gestaan zoals het verzorgen van kook- en proefdemonstraties in samenwerking met de biologische chef, Olivier van Staal, bij groothandel Udea in hun EkoPlaza winkelformule. Eveneens komt BioCuisine op korte termijn met twee heuglijke nieuwsfeiten. Een spraakmakende doorbraak op het gebied van gezonde voeding wordt toegelicht zonder concessies te doen aan smaakbeleving. Tevens wordt er een origineel zeer hoogwaardig compleet nieuwe concept gelanceerd.

Voor meer informatie: www.biocuisine.nl
Publicatiedatum: