Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Feestelijke Midzomertafel op 13 juni

SLA Amersfoort viert 1-jarig bestaan

SLA Amersfoort bestaat 13 juni één jaar en dat vieren we met een feestelijke Midzomertafel! Dit jubileum markeert een jaar van groei, ontwikkeling en toewijding aan gezonde, biologische voeding op een plek waar zorg voor onze eigen gezondheid hand in hand gaat met zorg voor de aarde. SLA Amersfoort nodigt iedereen uit om deze mijlpaal mee te vieren en te genieten van een speciaal driegangenmenu voor een feestelijke prijs.

Geesje Remijnse en Ruben Kool bij SLA Amersfoort

Gezond leven en zorg voor de wereld gaan bij zowel SLA als duurzaam totaalconcept Nieuw Mos hand in hand. Daarom besloten ze bij Nieuw Mos een jaar geleden om franchisenemer te worden van deze biologische saladebar. Nieuw Mos streeft ernaar de impact op de aarde te verminderen en het voor iedereen makkelijk te maken om daaraan bij te dragen. Met plantaardige ingrediënten in de hoofdrol, een bijna zero-waste keuken en eerlijke samenwerkingen lukt dat volgens de organisatie behoorlijk goed. Iedereen die bij SLA eet, draagt daaraan bij. Gewoon aan tafel, met je bord.

Om het eenjarig bestaan te vieren, organiseert SLA Amersfoort van 10 tot en met 16 juni een feestelijke kortingsweek. Elke dag geeft SLA 25% korting op een ander product: maandag soep, dinsdag verse sapjes, woensdag sides, vrijdag drankjes, zaterdag sweets en zondag smoothies. Bovendien kan men de hele zomer sparen voor korting op salades en bowls. Het hoogtepunt van de week is de Midzomertafel op donderdag 13 juni. Voor slechts 15 euro kunnen gasten genieten van een driegangenmenu met soep, salade of bowl en een dessert met koffie of thee. De diners zijn van 17:00-18:30 en 19:00-20:30 uur.

SLA nodigt alle oude en nieuwe gasten uit om samen te komen, lekker te eten - en te proosten op een jaar vol succes en op een toekomst vol groei.

Klik hier om aan te melden.

Voor meer informatie:
SLA Amersfoort
Leusderweg 27
3811 NK Amersfoort
033 4622 432
[email protected]
www.nieuwmos.nl

Publicatiedatum: