Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floral collectie gelanceerd, voor duurzaam koken met stijl

De nieuwe Floral-print van EcoStoof luidt niet alleen de komst van de lente in, maar nodigt mensen uit om te genieten van eenvoudig en bewust koken. Met het duurzame assortiment inspireert het Nederlandse merk thuiskoks om te genieten van een stressvrije kookervaring. Ook neem je de EcoStoof gemakkelijk mee tijdens een buitenactiviteit, zodat je overal kunt genieten van een heerlijke en gezonde maaltijd.

Met zijn draagbaarheid en efficiëntie is deze stroomloze versie van de slowcooker een fijne reisgenoot voor culinaire avonturen onderweg. Daarnaast kan men niet alleen genieten van een voedzame maaltijd, maar draagt de gebruiker ook nog eens bij aan een duurzamere manier van koken.

Werking van de EcoStoof
Geïnspireerd door traditionele kookmethoden, biedt EcoStoof een duurzame en efficiënte manier van stoven zonder elektriciteit. Het principe is eenvoudig: plaats de ingrediënten in een pan, breng kort aan de kook en plaats de pan vervolgens in de EcoStoof. Door zijn isolerende eigenschappen behoudt de EcoStoof de warmte, waardoor gerechten langzaam en gelijkmatig kunnen garen. Dit resulteert in heerlijke smaken met behoud van voedingsstoffen. Een stressvrije kookervaring.

Perzik, please!
Met de Floral limited-edition productlijn introduceert het merk producten in zachte pasteltinten, geïnspireerd op de Pantone-kleur van het jaar 'Peach Fuzz', die nostalgie en mindfulness weerspiegelt. De EcoStoof Floral is versierd met een prachtig aquarel bloemenpatroon in tinten perzik, oranje en blauw, waardoor een frisse en levendige uitstraling ontstaat die perfect past bij de lente- en zomermaanden. De collectie combineert stijl met functionaliteit. Naast de EcoStoof zijn er bijpassende keuken- en tafelaccessoires verkrijgbaar, zoals een tafelloper en pannenlap die ook als onderzetter fungeert. Ook is er een cadeaupakket waarbij je naast een EcoStoof, pannenlap en tafelloper een zakje risottokruiden ontvangt en een QR-code om een E-book te downloaden. Alle producten zijn handgemaakt van 100% hoogwaardig linnen (Oeko-Tex & European Flax) in Litouwen met aandacht voor detail en duurzaamheid.

Voor meer informatie:
Ecostoof
Sarphatistraat 221 E
1018 BX Amsterdam
020 2051072
info@ecostoof.nl
www.ecostoof.nl

Publicatiedatum: