Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biohuis stelt Laurens Nuijten aan als directeur

Laurens Nuijten is per 18 maart aangesteld als Directeur Biohuis. Op verzoek van het bestuur stapt hij over van Bionext naar Biohuis om de positie van de vereniging en de biologische boerenbelangenbehartiging in Nederland verder te ontwikkelen.

Laurens heeft jarenlange ervaring in de belangenbehartiging van de biologische landbouwsector. Hij heeft o.a. bijgedragen aan de totstandkoming van het Actieplan Groei van biologische productie en consumptie van de Rijksoverheid en nam samen met voormalig voorzitter Douwe Monsma deel aan gesprekken over het landbouwakkoord in 2023. Zijn ervaring en netwerk neemt hij mee in zijn nieuwe functie.

Met de aanstelling vervalt de rol van verenigingsmanager van Biohuis die de afgelopen maanden is vervuld door Wieneke Wolthuis. Het bestuur van Biohuis bedankt haar voor die bijdrage. Zij blijft werkzaamheden voor Biohuis uitvoeren waaronder enkele lopende projecten en de communicatie.

Voor meer informatie:
Laurens Nuijten
Biohuis
06 50746366
info@biohuis.org
www.biohuis.org

Publicatiedatum: