Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Belinda Barnhard, TerraSana:

"Groot voordeel: onze Konjacrijst is geurloos"

Tholen - Konjacrijst wordt ook wel 'miracle rice' genoemd. Konjac is een plant waarvan de wortel (vezel) gebruik wordt om 'rijst' te maken. De vorm lijkt op rijst, maar het bevat met slechts 1,5 gram per portie bijna geen koolhydraten. Hierdoor past Konjacrijst uitstekend in de low-carb trend. "Het grote voordeel van onze Konjacrijst is dat deze geurloos is", vertelt Belinda Barnhard over de nieuwkomer in het assortiment van TerraSana.

Ze geeft aan dat de reacties op de koolhydraatarme, caloriearme en glutenvrije vervanger van rijst heel positief zijn. "Het wordt ook al zeer goed opgenomen in de winkels. Het is een mooie aanvulling op onze Konjac Spaghetti en Konjac Tagliatelle. In de dieetwereld is Konjacrijst ook trending. De Konjacrijst is een heel fijn product omdat het snel te bereiden is, je zet het in 2 minuten op tafel. Daarnaast is het een koolhydraatarm, low-calorie en glutenvrij product. Ik ben zelf groot fan, we hebben allemaal wel eens een dag waarbij we even minder willen eten. Ondanks dat er bijna geen calorie├źn in zitten, vult het even goed als een gewone bak met rijst."

Na het verhitten laat je de rijst uitlekken in een vergiet. Verwarm mee met een saus of curry, roerbakgerecht of soep..

Voor meer informatie:
Belinda Barnhard
TerraSana
Waaier 10-12
2451 VV Leimuiden
0172 503337
belinda.barnhard@terrasana.nl
www.terrasana.nl