Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De horeca-TOPPR van 2023 is bekend

De TOPPR van 2023 is bekend. Deze award is een initiatief van TIPPR en is een blijk van waardering voor de toewijding van horecamedewerkers en heeft als doel bewustwording te creëren voor het harde werk in de horeca, zo melden ze.


Colin Westewoudt (TIPPR), Max Grootendorst (TOPPR van 2023), Laurens Claassens (Bidfood), Nina van Eden (Cheffix) en Aat de Vries (Maxxium)

"De passie en inzet van deze professionals voor hun werk worden op deze speciale dag beloond met een award: TOPPR van 2023. Voor deze award werden 12 horecamedewerkers genomineerd en in de schijnwerpers gezet, hiermee is niet alleen hun eigen naamsbekendheid en professionaliteit, maar ook die van het bedrijf waar zij werkzaam zijn op een positieve manier benadrukt." Max Grootendorst ging uiteindelijk met de prijs aan de haal.


Max Grootendorst

\Het initiatief is bedacht met als doel de horecamedewerkers in het zonnetje te zetten en hen de erkenning te geven die ze verdienen, zo legt TIPPR uit. "Het is een award waar de passie en toewijding binnen de bruisende wereld van de horeca en de horecamedewerkers centraal staan. De prestigieuze titel TOPPR van 2023 wordt voor het eerst toegekend aan een horecamedewerker die niet alleen een bron van inspiratie is, maar ook bijdraagt aan de naamsbekendheid van zijn werkplek."

Max Grootendorst vervult de rol van souschef bij restaurant Bij Erik in Leidschendam. In zijn functie als souschef fungeert Max als de rechterhand van eigenaar en chef-kok Erik Tas. Wanneer Erik zich bezighoudt met zijn andere restaurant, ‘t Ganzenest, neemt Max het roer over. "Ik heb het mooiste beroep ter wereld, omdat ik iedere dag op ambachtelijke wijze met eerlijke, pure producten mag werken", aldus Max.

Voor meer informatie:
TIPPR
Nieuwezijds Voorburgwal 153
1012 RK Amsterdam
+31 (0)20 – 261 911 1
emma@tippr.nl
www.tippr.nl

Publicatiedatum: