Masterclass Biologisch Ondernemen start 30 mei

Denk je aan omschakeling naar biologisch? Of ben je nieuwsgierig naar welke goede punten uit de biologische landbouw je kan toepassen in je gangbare landbouwbedrijf? Dan ben je welkom bij de Masterclass Biologische Landbouw van HAS green academy die op 30 mei start. De masterclass bestaat uit 4 dagdelen. Deelname aan de masterclass is gratis. 

Overstappen naar biologische landbouw, dat doe je niet zomaar:

  • Past het bij mij als ondernemer?
  • Past het bij mijn bedrijf, welke stappen moet ik dan zetten, wat houd ik onder de streep over?
  • Welke knelpunten kom je tegen en hoe los je die op?

Allemaal vragen die spelen bij zo'n overweging.

Voor wie?
De masterclass is bedoeld voor zowel studenten geïnteresseerd in biologische landbouw als ondernemers met een akkerbouw-, melkvee- en/of intensief veeteeltbedrijf.

Daarnaast zijn docenten die zich meer willen verdiepen in de biologische landbouw ook van harte welkom.

Tijdens de masterclasses zullen onder meer agrarische ondernemers aan het woord komen die bezig zijn met omschakeling of al omgeschakeld zijn. Hoe hebben zij het ervaren? Waar lopen zij tegenaan? Wat heeft het opgeleverd? Niet alleen agrarisch ondernemers, maar ook partijen uit de keten. Denk aan de financiers, afnemers van biologische producten, et cetera. 

Werkvorm
De masterclass is bedoeld voor zowel studenten geïnteresseerd in biologische landbouw als ondernemers met een akkerbouw-, melkvee- en/of intensief veeteeltbedrijf. Daarnaast zijn docenten die zich meer willen verdiepen in de biologische landbouw ook van harte welkom.

Een aantal dagdelen volg je samen omdat er veel kansen liggen op het gebied van samenwerking tussen bijvoorbeeld een akkerbouwbedrijf en een veeteeltbedrijf. Op andere momenten splitst de groep als het bijvoorbeeld gaat over gewassen of robuustere dieren.

Deze masterclass is een samenwerking van HAS green academy met Yuverta en Curio en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Brabant.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven. 

Voor meer informatie:
Anouk van Rossum
HAS green academy
Onderwijsboulevard 221
5223 DE 's-Hertogenbosch
088 8903600
a.Rossum@has.nl 
www.has.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.