Registratie voor deelnemers Organic Produce Summit 2023 geopend

Nu de algemene registratie en die voor retailhandelaren is geopend en de planning voor educatieve sessies en keynote-presentaties in volle gang is, wordt Organic Produce Summit 2023, die op 12 en 13 juli in Monterey, Californië, zal worden gehouden, het grootste evenement tot nu toe.

OPS 2023 wordt het grootste evenement tot nu toe en zal enkele nieuwe activiteiten voor de deelnemers omvatten.

Tot de hoogtepunten van OPS 2023 behoren een uitverkochte beursvloer met 170 producenten van biologische versproducten, inzichtelijke en boeiende, educatieve sessies en keynotes gericht op de belangrijkste kwesties voor de sector. Daarnaast vinden er een groot aantal netwerkactiviteiten plaats, waaronder een gala-receptie tijdens de openingsavond.

"Op basis van de feedback van onze sponsors en exposanten wordt OPS 2023 de grootste en beste ooit. We hebben het aantal stands in onze exposantenhallen verhoogd om enkele bedrijven die op onze wachtlijst stonden tegemoet te komen en we lopen met onze registratie van retailhandelaren aanzienlijk voor op vorig jaar," aldus Susan Canales, voorzitter van Organic Produce Summit. "We blijven inspireren met nieuwe en verschillende activiteiten."

Enkele van de nieuwe initiatieven zijn:

  • De allereerste excursie voor retailhandelaren naar een biologische CEA-teeltfaciliteit (Controlled Environment Agriculture) waar revolutionaire teelt- en verpakkingsmethoden worden getoond.
  • Een speciaal cocktailevenement voorafgaand aan de openingsreceptie voor degenen die nieuw zijn in de sector of hun eerste OPS bijwonen.
  • Een twee uur durende educatieve sessie over de "kracht van planten" en hoe de sector ideeën voor berichtgeving kan opdoen om meer verse producten op de markt te brengen en te verkopen.

"Het landschap van de hele productiesector blijft voor onze ogen veranderen. Onderwerpen als duurzaamheid, tuinbouwtechnologie, plantaardige producten en CEA staan centraal voor onze deelnemers," aldus Canales. "We zijn er trots op dat we een eersteklas educatief programma leveren, waarbij de deelnemers het geleerde mee naar huis kunnen nemen en de verkoop van verse biologische producten kunnen stimuleren."

In de komende weken zal de volledige agenda van OPS 2023 bekend worden gemaakt, inclusief alle educatieve sessies en een paar keynote presentaties.

Organic Produce Summit 2023 is ontworpen om biologische telers, verzenders en verwerkers van verse producten samen te brengen met retailers en inkooporganisaties uit heel Noord-Amerika. OPS verbindt de verschillende onderdelen van de biologische sector door middel van onderwijs, informatie en netwerkmogelijkheden.

Voor meer informatie:
Matt Seeley
Organic Produce Network
Tel.: +1 831 884 5092
Matt@organicproducenetwork.com 
www.organicproducesummit.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.