Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Online bijeenkomst Partners for International Business: 17 mei

Op zoek naar een betere markttoegang en positionering in de Duitse biologische markt?

Op zoek naar een betere markttoegang en positionering in de Duitse biologische markt? Op 17 mei om 14:00 uur organiseert BioNederland samen met Export Partner de online bijeenkomst Partners for International Business

Wat is een PIB, Partners for International Business van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)? In het kort; Partners for International Business (PIB) is een programma van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) waarmee Nederlandse bedrijven (een cluster) in een publiek-private samenwerking hun internationale ambities kunnen realiseren. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ontwikkelt, samen met het cluster van bedrijven en kennisinstellingen een meerjarig (doorgaans 2- tot 3-jarig) actieplan. In dit PIB-actieplan staan strategische en promotionele activiteiten (modules) om een Nederlandse (sub-)sector in het algemeen en het cluster in het bijzonder zo goed mogelijk te positioneren op een buitenlandse markt. De modules dragen bij aan een betere markttoegang en positionering van het cluster op een kansrijke buitenlandse markt. De modules uit een PIB worden grotendeels volledig vergoed door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), hetgeen het zeer interessant maakt.

Het doel van de PIB Duitsland bijeenkomst is om uitleg te geven over het PIB, het proces maar bovenal de animo tot deelname te polsen. Tevens zal gekeken worden naar de gemeenschappelijke deler van de mogelijke clusterdeelnemers (wat maakt hen samen sterk) en welke module behoeften zijn er in de komende jaren waarbij te denken valt aan studies, presentaties, bedrijfsbezoeken, beursdeelnames, netwerkevents, match making, et cetera (activiteiten road map). Daarnaast komt aan bod wat het van de deelnemers vraagt in termen van commitment en kosten (die niet door het PIB vergoed worden).

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Publicatiedatum: