Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Nieuwe Yakso-producten zijn veelal vegan vanwege de toenemende vraag"

Nieuwe range seitan voor in de koeling

Tijdens de BIOFACH presenteert FZ Organic Food verschillende nieuwe producten van diverse merken. Zo laten ze op de beurs de producten van Trafo in de nieuwe uitstraling zien. Daarnaast staat het merk en de producten van Yakso in de spotlight. "Afgelopen jaar zijn er diverse producten bijgekomen, veelal vegan vanwege de toenemende vraag", vertelt Roelof Hulst. Het gaat om de volgende producten: Groente krupuk (vegan), sea sauce (vegan alternatief voor vissaus), vegan alternatief voor oyster sauce, hoisin sauce en gehakte knoflook in pot.

Bjorn Andringa zal aanwezig zijn op de nieuwe stand in hal 5. 

Ook het aanbod biologische seitan kent wat nieuwkomers. "Biologische seitan produceren we al vele jaren in onze fabriek in Wolvega en verpakken we in potten. Daar is er nu een range bijgekomen van seitan voor in de koeling. Hieronder zijn de volgende smaken beschikbaar; seitan shoarma, seitan sateh, seitan kebab, seitan Indian style, seitan gyros en seitan seasoned minced meat - ofwel seitan gehakt. De seitan shoarma en kebab werden afgelopen week geproefd door onze medewerkers tijdens de lunch toen we als proef de stand op gingen bouwen bij ons op locatie. Ze vielen goed in de smaak. Volgende week in Neurenberg zijn de producten uit deze range te proeven op onze stand."

Bjorn liet vorige week tijdens de lunch proeven van de nieuwe seitan shoarma en kebab.

FZ Organic Food is op de BIOFACH te vinden in stand 5-108.

Voor meer informatie:
FZ Organic Food
Oppers 58
8471 ZM Wolvega
0561 611000
info@fzorganicfood.com 
www.fzorganicfood.com 

Publicatiedatum: