Odin Veenendaal is open

Tholen - De 32e winkel van biologisch coöperatie Odin is vandaag geopend aan de Prins Bernhardlaan in Veenendaal. Bernadette en Lidwien Kamphuys droegen afgelopen maandag 9 januari de winkel officieel over aan Odin. Daarna was de winkel een paar dagen gesloten om een aantal noodzakelijke aanpassingen te doen. "De eerste reacties zijn heel enthousiast. Men is te spreken over het ruime assortiment en de nieuwe inrichting. We heten de vaste klanten van de winkel van harte welkom en willen graag met hen een band opbouwen", vertelt Tobias Vreeling, de nieuwe bedrijfsleider. 

Er is veel veranderd de afgelopen dagen, geeft hij aan. "Er is heel hard gewerkt. Er zijn de nodige aanpassingen gedaan, zo zijn de kassastystemen vervangen en bieden we een heel nieuw assortiment natuurlijk."

De winkel bestaat al sinds de jaren 80. Merle Koomans van den Dries, directeur van Odin, gaf eerder al aan dat ze zin hebben om de winkel voort te zetten en de winkel met frisse energie een nieuwe toekomst te geven. "Er is hard gewerkt de afgelopen dagen door een hele club collega's van Odin foodcoop. En vergeet de elektricien niet. En morgen is het dan zover: dan opent Odin Veenendaal haar deuren. Met dank aan iedereen die geholpen heeft de winkel in te richten en natuurlijk Bernadette en Lidwien Kamphuijs die hun winkel aan ons hebben overgedragen", aldus Merle gisterenavond op LinkedIn.

Voor meer informatie:
Odin Veenendaal
Prins Bernhardlaan 1
3901 CA Veenendaal
0318 516537
veenendaal@odin.nl 
www.odin.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven