Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VK: Lidl zet in op honderden nieuwe winkels

Nederland: Albert Heijn heeft al één miljoen premium abonnees
Meer dan een miljoen Nederlandse klanten hebben nu een Mijn Albert Heijn Premium abonnement. Deze abonnees profiteren niet alleen van extra voordelen, maar kopen ook vaker biologische en plantaardige producten dan voorheen.
Bron: retaildetail.eu

DESPAR Italia versnelt groei in 2023
De groei van DESPAR Italia zette door in 2023, met een gerapporteerde totale omzet van 4,4 mld euro, een stijging van 5,6% ten opzichte van het voorgaande jaar. Deze expansie werd gestimuleerd door de uitbreiding van het winkelnetwerk, waarbij DESPAR Italia in 2023 56 nieuwe winkels opende en 34 winkels moderniseerde.
Bron: spar-international.com

7-Eleven zou opnieuw zijn intrede kunnen doen in het VK met het oog op Europese expansie
De internationale gemaksketen 7-Eleven zou zijn aanwezigheid in het VK kunnen herstellen nu het moederbedrijf Seven & I Holdings verder wil uitbreiden in Europa. Tijdens de investor relations day van Seven & I Holdings bleek uit presentaties dat de winkelketen plannen heeft om tegen 2030 10 nieuwe landen te betreden, met Europa als 'topprioriteit', zo meldt Better Retailing.
Bron: grocerygazette.nl

VK: Aldi-shoppers scoren grote besparingen met Too Good To Go-tassen
Aldi-shoppers hebben nu meer dan 7 miljoen pond bespaard sinds de samenwerking met Too Good To Go. De hoofdstad van het VK volgt op de voet met 11.800 gekochte tassen in Londen en een besparing van meer dan 230.000 pond, terwijl klanten in Liverpool en Northampton respectievelijk 130.000 pond en 100.000 pond hebben bespaard.
Bron: aldipresscentre.co.uk

VK: Lidl zet in op honderden nieuwe winkels
Lidl GB kondigt plannen aan om honderden nieuwe winkels te openen in het hele land. Dit jaar is het 30 jaar geleden dat Lidl GB zijn eerste winkel opende en een record marktaandeel van 8% viert.
Bron: corporate.lidl.co.uk

België: Vijf trends die volgens Colruyt Group smaak zullen geven aan het BBQ-seizoen van 2024
Bijgerechten boordevol groenten worden steeds belangrijker voor een geslaagde barbecue. Dit is een weerspiegeling van het groeiende verlangen naar onbewerkt voedsel. Koplopers in het Colruyt-assortiment: courgettes met een afzet van 1.500 ton tussen juni en september 2023, ijsbergsla met 1,3mln verkochte champignons in dezelfde periode en 336.000 verkochte portobello champignons.
Bron: press.colruytgroup.com

VK: Brakes lanceert Foodie Expo 24
Brakes heeft drie grote live food evenementen aangekondigd voor 2024, elk met meer dan 60 stands met een scala aan kleine bedrijven en nationale merken, naast live demonstraties en presentaties over food trends. Naast de fysieke evenementen is er ook een online evenement dat klanten virtueel toegang geeft tot de inhoud van het live-evenement.
Bron: feast-magazine.nl

Publicatiedatum: