Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voormalige Louis Delhaize in 5 weken klaargestoomd voor opening

36ste Bio-Planet opent de deuren in Zottegem

Op woensdag 8 mei opent Bio-Planet een nieuwe winkel in Zottegem. Het is de 36ste winkel van de bio-supermarktketen in België. De nieuwe Bio-Planet-winkel bevindt zich op dezelfde locatie als de voormalige Louis Delhaize in Zottegem. Het is de eerste Bio-Planet die de deuren opent na de overname van de Match-, Smatch- en Louis Delhaize-winkels door Colruyt Group.

In 5 weken tijd werd de winkel in Zottegem klaargestoomd voor opening, een hele klus waar ze bij Bio-Planet oprecht trots op zijn. Er werd heel bewust gekeken naar wat er gerecupereerd kon worden van de oude winkel, om met zo veel mogelijk bestaande materialen de Bio-Planet-sfeer te creëren. Nu zullen klanten er terecht kunnen voor onder andere een breed assortiment aan biologische groenten en fruit, vers brood, vlees, kazen en charcuterie.

Zaakvoerder Katrijn Claeys werkte al voor Bio-Planet, maar staat nu samen met haar team klaar om klanten te ontvangen en wegwijs te maken in de nieuwe winkel van 771 m². Het team bestaat uit een mix van mensen die zowel al voor Bio-Planet werkten als voormalige Louis Delhaize-werknemers. "Ik ben enorm trots dat we, op zo'n korte tijd én met maximaal hergebruik van de aanwezige winkelinrichting, een winkelomgeving hebben kunnen creëren die onze waarden weerspiegelt en onze klanten inspireert om bewust te consumeren", aldus Katrijn.Vertrouwd aanbod
De winkelmandjes van Bio-Planet zijn gemaakt uit gerecycleerd polypropyleen, afkomstig van plastic afval en gebruikte visnetten uit de oceanen. Ook op verpakkingsloze producten, ofwel producten in bulk, wordt sterk ingezet. Zo biedt Bio-Planet niet alleen haar assortiment groenten en fruit aan in bulk, maar kunnen klanten ook noten, granen, gedroogde vruchten naar hartenlust in bokalen of blikken scheppen die bij Bio-Planet kunnen aangekocht worden. Natuurlijk mogen klanten ook hun eigen potjes meebrengen.

Bij de zoete en zoute snacks in bulk vinden liefhebbers onder andere gedroogde frambozen, chocolade en studentenhaver. Ook koffiebonen zijn in bulk te koop. Er is keuze uit drie verschillende soorten: Nicaragua, Ethiopië en Colombia. Het doel is om overbodige verpakkingen uit te sparen en klanten te stimuleren verpakkingsloos te consumeren.

Sneak preview
Buurtbewoners en nieuwsgierigen zijn dinsdagavond 7 mei tussen 17 en 20 uur al welkom in de winkel om kennis te maken met het assortiment, de leveranciers en het personeel. Dit onder het genot van een hapje en een drankje. De eerste 500 klanten krijgen bovendien een goodiebag cadeau.

Voor meer informatie:
Bio-Planet Zottegem
Buke 20
9620 Zottegem
+32 23635010
[email protected]
www.bioplanet.be

Publicatiedatum: