Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"We willen mensen graag laten zien dat je met pasta kan experimenteren"

Fabrizio & Friends is de merknaam achter een bruisend jong voedingsbedrijf in Hoogstraten dat zich op de kaart wil zetten met handgemaakte vegan pasta. Co-zaakvoerder Joke Sips: "Die Italiaans klinkende naam kozen we omdat we aanvankelijk enkel verse gevulde pasta's produceerden. Intussen zien we het breder en hebben we in ons assortiment bijvoorbeeld ook zoete pasta, vegan kaaskroketten en zelfs plantaardige alternatieven voor de gekende ricotta, parmigiano en pecorino-kazen."

Joke Sips kende Stephan Descheemaecker van haar carrière als interim manager. Toen hij haar vroeg of ze zin had om mee in een nieuw voedingsbedrijf te stappen, ging ze enthousiast de uitdaging aan en daaruit ontstond het hippe merk Fabrizio & Friends. “Oorspronkelijk was het de bedoeling om handgemaakte pasta te produceren voor de horeca. Kort voor de lancering brak echter de coronapandemie uit. We hebben ons daarna geheroriënteerd en mikken sindsdien op verse producten die via winkels tot bij de consument geraken. We hebben toen ook een duidelijke keuze gemaakt voor bio en vegan. Zo konden we ons als klein bedrijf meteen duidelijk profileren.”

Klik hier om verder te lezen.

Bron: Bio mijn natuur

Publicatiedatum: