Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio- en ecoproducten van Nutribel nieuw bij QSTA

Nutribel zet zich in voor een betere, duurzame wereld. Het uitgebreide assortiment van dit Belgische merk biedt voor vrijwel alle dagelijkse producten natuurlijke alternatieven van lokale oorsprong, biologisch en ecologisch. QSTA krijgt goesting van de bio- en ecoproducten van Nutribel: een keur aan lekkere, biologische en zo lokaal mogelijke producten van A-kwaliteit. In het aanbod vind je onder meer bakmixen, boter, bouillons, gedroogde vruchten, granenwafels, granola's, honing, koekjes, kokosmelk, kokosolie, glutenvrije melen, muesli, noten, proteïnerepen, sappen, smeerpasta's, spreads, vlokken, wafels, zaden en pitten, zoetmiddelen en snoep. Daarom heeft QSTA het merk opgenomen in het aanbod. 

Met duidelijke Nutri-Score en info-labels
Wie gezond eet, wil precies weten wát hij eet. Op de verpakkingen van Nutribel is daarom duidelijk de Nutri-Score aangegeven. Ook zijn de labels voor bio, glutenvrij, lactosevrij, sojavrij en vegan goed herkenbaar. Het logo met de zwart-geel-rode vlag van België benadrukt het lokale aspect van de producten en zorgt voor een frisse uitstraling. Zo geven de potjes, zakjes, flesjes, blikjes en doosjes van Nutribel het schap met bio- en ecoproducten in de winkel extra cachet.

Zo klein mogelijke ecologische voetafdruk
De producten van Nutribel hebben een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk, onder meer dankzij de lokale inkoop van ingrediënten en een efficiënte logistiek. En natuurlijk door het nieuwste distributiecentrum in Tienen (België), dat met talloze energie- en milieuvriendelijke initiatieven, zoals hemelwaterputten en zonnepanelen voor eigen gebruik, het ecologische hart van het bedrijf vormt. 

Klik hier voor meer informatie. 

Publicatiedatum: