Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage: Agro Duiveland officieel geopend

Tholen - Een jaar terug namen Jan en Pieter van de Velde en Pieter Molendijk Agro Duiveland in Oosterland over. In het afgelopen jaar werd het voormalig agrarisch opslagbedrijf getransformeerd tot een modern uienpakstation en op- en overslag locatie met een koelcapaciteit van 3.000 m2 voor AGF-producten en 5.000 m2 aan droge opslag. 


Pieter Molendijk, Jan en Pieter van de Velde

De nieuwe eigenaren pakten het pand grondig aan, bouwden een drietal laaddocks vooraan het pand, Agratechniek verzorgde de droogwand en Famateq en Deprez Construct installeerden de ontvangst- en sorteerlijn. Op de nieuwe locatie hebben de ondernemers de ruimte en machines om meer AGF-bedrijven van onze diensten op het gebied van koelen, sorteren, drogen, op- en overslag te voorzien. 


Mattias Mergaert van Deprez Construct met Jan Faasse en Wim de Rijder van Famateq

Vrijdag 1 juli werd Agro Duiveland officieel geopend. Veel relaties kwamen langs om het bedrijf te bezichtigen en de drie ondernemers te feliciteren met het bedrijf. Namens de eigenaren vertelde Jan van de Velde over het ontstaan van Agro Duiveland, waarna met een druk op de knop de nieuwe vrachtwagen van achter het gordijn zichtbaar werd.

Klik hier voor de fotoreportage

Voor meer informatie:
Pieter Molendijk, Jan en Pieter van de Velde 
Agro Duiveland B.V.
Maatje Harings Jobsweg 9a
4307 NL Oosterland
+31 (0)6 570 825 11 
[email protected]  
www.agroduiveland.com