Nieuwe samenwerking GEPU en Rungis

Vanaf 4 juli 2022 vult groenten- en fruitspecialist Rungis het complete AGF-pakket van GEPU in. GEPU is als totaalgroothandel voor Horeca en Grootverbruik sterk geworteld in de provincie Utrecht en omgeving. 

Door de nieuwe samenwerking komt het gehele assortiment en de kennis van Rungis direct beschikbaar voor alle klanten van GEPU. Zowel GEPU als Rungis zijn zelfstandige familiebedrijven met een team van betrokken en kundige medewerkers. Beide bedrijven blijven zelfstandig en bundelen tegelijkertijd de krachten voor de horeca- en foodprofessionals in Utrecht en omgeving.

GEPU biedt samen met Rungis een basisassortiment en specialties op het gebied van groente en fruit voor de veeleisende chef. GEPU-klanten blijven hun AGF-producten bij GEPU bestellen. Deze bestellingen worden op klantorderniveau digitaal aan Rungis doorgegeven. Rungis verzamelt de order en belevert GEPU in de nacht. GEPU bezorgt de bestellingen bij haar klanten, zoals ze dat van GEPU gewend zijn.

Door de nieuwe samenwerking komt het assortiment van Rungis direct beschikbaar voor alle klanten van GEPU.
Voor klanten van GEPU verandert er niets in het bestel-, bezorg-, en facturatieproces. Wat wel verandert volgens beide partijen is dat klanten de beschikking krijgen over 'een véél breder én dieper assortiment vers groente en fruit'. Ook wordt het mogelijk om bijvoorbeeld 's avonds gesneden groente en fruit of slamixen te bestellen voor levering of ophalen op de volgende dag.

Daarnaast staan de vakspecialisten van Rungis het team én de klanten van GEPU bij als er behoefte is aan advies of een bijzonder product. "Samen zetten we de volgende stap bij het beschikbaar maken van smaakvol en bijzonder groente en fruit voor foodprofessionals in de regio Utrecht", aldus beide partijen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.