Met o.a. biologische volkorenpasta

UMC Utrecht gaat voor gezonder voedingsaanbod

Het UMC Utrecht serveert vanaf nu een vernieuwd voedingsaanbod en zomermenu. Het UMC omschrijft het als een gezonder voedingsaanbod voor de patiënten, bezoekers, medewerkers en studenten. Met onder meer volkoren producten, minder zout en suiker en meer vegetarische producten, die goedkoper zijn dan de vergelijkbare varianten met vlees of vis. "Hiermee hebben we mooie stappen gezet in het behalen van onze doelstellingen van het landelijk initiatief ‘Goede Zorg Proef Je’. En daar zijn we trots op!", aldus UMC Utrecht op LinkedIn. En hier blijft het niet bij: "Onder de vlag van 'Let’s go healthy' wil het UMC Utrecht steeds meer bijdragen aan bewustwording rondom gezonde, duurzame voeding en preventie."

Klik hier voor meer informatie over 'Let's go healthy' bij het UMC Utrecht.

Onder meer biologische volkorenpasta maakt onderdeel uit van het menu. Dit maakte Annemieke Kok, Diëtist bij UMC Utrecht bekend op LinkedIn (zie de reacties).


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.