Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roquette breidt uit met biologische getexturiseerde erwten- en favaproteïnen

De Franse leverancier Roquette heeft een nieuw assortiment van  biologische getextureerde eiwitten van erwten en veldbonen gelanceerd voor de Europese markt. 

Dit nieuwe Nutralys bio-assortiment zal als eerste in Europa beschikbaar zijn en bestaat uit elf soorten. Daarmee wil de fabrikant een breed panel leveren van vormen en texturen met een neutrale smaak en een clean label, waardoor een verscheidenheid aan maaltijden in vlees- & visalternatieven mogelijk is, van saladetopping tot plantaardig spek. Dit nieuwe gamma is aangepast aan elke lokale keuken: plantaardige bolognese, currygerechten, kebab enzovoorts. 

Jeremy Burks, Senior Vice President Plant Proteins bij Roquette: "Met dit nieuwe biologische gamma kunnen we nieuwe alternatieven voorstellen, die een stap verder gaan dan een conventioneel aanbod. We bieden niet alleen biologische versies van getextureerde eiwitten aan, maar stellen ook een compleet assortiment voor om de creativiteit van chefs en liefhebbers van voeding te stimuleren en tegelijkertijd bij te dragen aan een beter voedselsysteem."

Voor meer informatie:
Roquette
www.roquette.com

Publicatiedatum: