De Smaakspecialist bezorgt biologische foodbeleving bij consument thuis

Luxe thuis dineren met Bio Proeflokaal @home

De Smaakspecialist pakt deze Pasen uit met een biologisch 4-gangendiner thuisbezorgd in heel Nederland. Niet zelf hoeven koken, maar wél overheerlijk biologisch genieten. Met deze nieuwe Bio Proeflokaal variant wil de Smaakspecialist de consument op een laagdrempelige manier prikkelen en verrassen met de biologische keuken. Het diner wordt volledig duurzaam verpakt en voor de echt groene consument kan het menu natuurlijk vega(n) worden besteld. 

Nieuw: Bio Proeflokaal @home
Na een succesvolle pilot wordt Bio Proeflokaal @home aankomend paasweekend uitgerold naar een landelijk concept met thuisbezorging. Met Bio Proeflokaal @home maakt de Smaakspecialist biologisch eten écht toegankelijk. De gerechten zijn nagenoeg af en worden ook nog eens tot aan de deur thuisbezorgd. Met producten van de Smaakspecialist bereidt Chef Bas Hellemons van Sample kitchen een luxe 4-gangen diner tot in de puntjes voor. Pieter Dirven, founder van de Smaakspecialist: “Het Bio Proeflokaal @home is de next step in foodbeleving. Je hebt het gemak en de ongedwongenheid van thuis, maar dan wel met de smaakbeleving en kwaliteit van een restaurant.”

Voor een leefbare wereld
In het menu wordt uitsluitend gewerkt met biologische ingrediënten, geproduceerd met liefde voor de natuur en zonder pesticiden, kunstmest en kunstmatige toevoegingen. Pieter: “Kies je voor biologisch, dan kies je voor producten die goed zijn voor jezelf, voor je omgeving en voor onze toekomst. Naast biologisch is het menu ook nog eens vegetarisch of vegan te bestellen en wordt het volledig duurzaam verpakt. We laten zien en proeven dat lekker en duurzaam hand in hand kunnen gaan. Terwijl jij geniet van een uitgebreid diner, draag je dus ook nog eens bij aan een leefbare wereld. Hoe mooi kan het zijn!”

Over Bio Proeflokaal
De Smaakspecialist, van o.a. de biologische merken Smaakt, BioToday en RAW Organic Food, gelooft in de kracht en noodzaak van goede voeding voor een leefbare wereld. Naast het toegankelijk maken van biologische producten, heeft de Smaakspecialist ook als missie om bewustwording rondom goede voeding te vergroten door mensen te inspireren. Het initiatief Bio Proeflokaal vormt al jaren een succesvol concept om hieraan handen en voeten te geven. Zo hebben er al 5 pop-up edities door heel Nederland plaatsgevonden, waarbij duizenden mensen kennis konden maken met de biologische keuken. Van restaurant tot winkel en van gezinsbrunch tot fundraisingdiner. Bio Proeflokaal @home is een mooie uitbreiding op het bestaande concept, waarbij nu heel Nederland bediend kan worden.

Bestellen
Het Bio Proeflokaal @home diner is te bestellen via www.bioproeflokaal.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over het menu. Bestellen kan t/m dinsdag 12 april.

Voor meer informatie:
De Smaakspecialist
Luchtenburgseweg 2
4858 RJ Ulvenhout AC
+31 (0)76 565 6709
info@desmaakspecialist.nl
www.desmaakspecialist.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven