Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Holland & Barrett biedt voedselpakketten aan via Too Good To Go

Holland & Barrett werkt sinds kort samen met Too Good To Go. Too Good To Go heeft als belangrijkste missie om iedereen te inspireren en motiveren om in actie te komen tegen voedselverspilling. Consumenten kunnen vanaf nu overgebleven voedselproducten bestellen via de Too Good To Go app en dit ophalen bij een Holland & Barrett filiaal.

Via hun eigen app verbindt Too Good To Go winkels met overgebleven producten aan consumenten. Hiermee kan iedereen heerlijke producten redden die een lokale ondernemer aan het einde van de dag overhoudt. De boxen met Holland & Barrett producten kunnen tegen een lage prijs via de app worden besteld. De inhoud van de box is altijd een verrassing en de consument doet volgens het bedrijf meteen iets goed voor de planeet.

Holland & Barrett heeft in Belgiƫ al meerdere winkels gekoppeld aan Too Good To Go. Hier zijn inmiddels een groot aantal voedselpakketten verkocht en dus enorm veel producten van de prullenbak gered. Tevens kunnen de klanten tijdens hun bezoek in de winkel ook gelijk kennis maken met het grootschalige assortiment van Holland & Barrett. In Nederland zullen zij nu ook starten met de eerste testwinkels, met als doel om dit mooie concept uiteindelijk in de gehele Benelux uit te rollen.

Publicatiedatum: