Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Green Organics behaalt IFS-Broker certificaat

Green Organics heeft het IFS-Broker certificaat behaald. "Geweldig om die waardering door een onafhankelijke internationale auditor toebedeeld te krijgen", reageert Jan Groen. "Met recht de kroon op ons doorzettingsvermogen en het vele werk dat  alle dagen weer ten behoeve van onze klanten, telers, leveranciers en partners aan de dag gelegd wordt. Daar zijn wij enorm trots op natuurlijk."

De vier agronomisten met van links naar rechts: Maarten van der Marel, Marit van den Brand, Perry Leemans & Wilco Remijn

Zelf werd Jan Groen genomineerd voor Ondernemer van het jaar 2021 Regio Zwolle. "Ook deze eervolle nominatie bekrachtigt de bevestiging dat Green Organics de juiste 'biologische' Agri & Food koers vaart, die niet onopgemerkt blijft en ook veel waardering geniet. Daar genieten wij bij Green Organics natuurlijk enorm van en zijn wij ook heel dankbaar voor en trots op. Twee memorabele momenten die wij uiteraard gevierd hebben."

CEO Jan Groen.

Green Organics zet ook in 2022 haar koers ten aanzien van biologische AGF en eiwittransitie marktontwikkeling volop door. De 'brede' markten die wij bedienen zijn Vers, met groothandel & retail en Industrie met conserven-, diepvries- en foodservice. Dat biedt volop kansen en uitdagingen om verder invulling aan te geven. Wij verkopen geen nee, maar biologische aardappelen, groenten & fruit."

"Biologisch; Plantaardig- & Eiwit transitie; Voedselverspilling tegen gaan en Nieuwe businessmodellen zijn de speerpunten waar wij op in blijven zetten en vol energie aan werken met ons team", besluit Jan.

Voor meer informatie:
Green Organics
Jan Groen
06-53201760
jan@greenorganics.nl 
www.greenorganics.nl

Publicatiedatum: