Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DO-IT wordt DO IT ORGANIC

"Om onze toewijding aan het milieu, het klimaat en de biodiversiteit te benadrukken, introduceren wij een nieuwe merknaam en nieuwe huisstijl", vertelt Maaike Roelofse namens DO IT ORGANIC. "We veranderen van DO-IT naar DO IT ORGANIC met als pay-off 'Together for our planet'."

Overgang naar bio-landbouw versnellen
De manier waarop voedsel wordt geproduceerd heeft een directe en grote impact op de planeet. Om klimaatverandering tegen te gaan is een fundamentele transformatie nodig. Biologische landbouw is één van de manieren om de ecologische voetafdruk te verkleinen. "Het is ons doel om de planeet te ondersteunen door de overgang van conventionele naar biologische landbouw te versnellen. Deze boodschap dragen we met onze nieuwe naam en pay-off nog sterker uit."

Biologisch voedsel de standaard maken
Tevens wil het bedrijf met de nieuwe naam DO IT ORGANIC ook de voedingsindustrie en de consument stimuleren om voor biologische producten te kiezen. Hendrik Wijnen: "De nieuwe naam weerspiegelt onze manier van werken, de markt waarin we opereren en onze visie om biologisch voedsel de standaard te maken. De bijpassende visuele stijl staat voor verbindingen. Verbindingen tussen mensen, landen, culturen, bedrijven, et cetera. Want alleen samen kunnen we de planeet weer gezond maken."

Achtergrondinformatie
In 1991 is DO-IT opgericht als distributeur van 100% biologische voedingsingrediënten en consumentenproducten. DO-IT is al 30 jaar actief in biologische voeding en ondersteunt biologische boeren over de hele wereld. Het bedrijf heeft een breed assortiment voedingsingrediënten, private label producten en consumentenmerken (Amaizin en La BIO IDEA). "De betrokkenheid van DO-IT bij de boeren en producenten van oorsprong komt het best tot uiting in de langdurige relaties met lokale partners en steun aan diverse sociaal-economische projecten. DO IT ORGANIC gaat hiermee door totdat biologische voeding en landbouw de norm is. Voor onze planeet, voor onze toekomst."

Voor meer informatie:
Maaike Roelofse
DO IT ORGANIC
Hermesweg 7
3771 ND Barneveld
085 4870487
[email protected] 
www.doitorganic.com 

Publicatiedatum: