Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Perro Léon lanceert vegan paté

Inno Food Company brengt een nieuwe lijn vegan paté uit van het merk Perro Léon. Deze 100% plantaardige spreads zijn een aanvulling op het al bestaande assortiment van Perro Léon.

Een healthy lifestyle en gezond eten krijgt steeds meer aandacht. Zo zijn vegan producten niet meer weg te denken in de schappen van alle supermarkten, en ook de grote (fast) foodketens springen op deze trend in. Vegan is wat dat betreft echt geen hype meer.

Dat vegan food lekker, hip en trendy kan zijn, bewijst het merk Perro Léon. Dit merk bestaat sinds 2019 en richt zich voornamelijk op de wat luxere vegan producten, waarbij een hoge kwaliteitsstandaard gehanteerd wordt. Onder dit merk zijn al verschillende tapas op de markt gebracht, zoals de No-Cheese Filled Peppers en de No-Meat Garlic Slices die te vinden zijn in het koelvak. Niet veel later heeft Perro Léon als eerste in Nederland vegan kaas snack broodjes op de markt gebracht. Een volledig vegan variant op de bekende Pão de Queijo.

Glutenvrij
En nu heeft Perro Léon vegan paté in verschillende verrassende smaken op de markt gebracht. Smaken zoals pompoen met curry, rode biet, paddestoelen, tomaat en kruiden en peperpaté. Alle varianten zijn gemaakt van verse biologische producten en mogen daarmee het bio-logo dragen. De producten zijn niet alleen vegan, ze zijn ook nog eens glutenvrij zodat ook mensen die dat dieet volgen ervan kunnen genieten.

Voor meer informatie:
Inno Food Company BV
Lorentzweg 1A
4131 PH Vianen
+31 347 355 502
[email protected]
www.innofoodcompany.com

Publicatiedatum: