Cycloonfilter stofafzuiging voor biologisch landbouwbedrijf Nagele

Op het biologisch landbouwbedrijf Poppe Landbouw in Nagele is een cycloonfilter geplaatst voor stofafzuiging. Het biologische bedrijf teelt wortelen, uien, aardappelen, witlofpennen, luzerne en grasklaver producten voor verschillende afnemers.

Aardappelverwerking
Voor de verwerking van biologisch pootgoed streven echtpaar Joos en Marien Poppe ernaar om hoogwaardig pootgoed te leveren aan het Nederlandse handelshuis Agrico Biosele en biologische telers.

Uienverwerking
Naast het verwerken van pootgoed sorteert en verpakt Poppe Landbouw ook uien die onder andere via supermarkten de weg naar de consument vinden. Ook hier is het voor de eigenaren belangrijk om een schoon product af te leveren.

Stofafzuiging
Het is algemeen bekend dat bij het sorteren van pootgoed en uien veel stof vrijkomt. Stofafzuiging is niet alleen nodig om producten schoon te maken, maar vooral ook om de omgevingslucht in de ruimte voor de werknemers gezond te houden. Een cycloonfilter is daarvoor de oplossing. Deze filtert het stof uit de lucht en retourneert de schone lucht terug naar de verwerkingsruimte.

Cylcoonfilter stofafzuiging
Voor zowel de stof- als vellenafzuiging heeft Poppe Landbouw gekozen voor een Meconaf cycloonfilter in buitenopstelling. Binnen is er door Zeilmakerij Brouwers een transparante foliewand tussen de schone werkruimte en de stof producerende machines geplaatst. Door de installatie af te schermen creëren we twee zones zodat alle werknemers profiteren van een schone werkomgeving.

Voor meer informatie:
Meconaf B.V.
Oostelijke Industrieweg 27
8801 JW Franeker
+31 (0)517 39 49 42
info@meconaf.nl 
www.meconaf.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.