Stijging verpakkingsvraag ook terug te zien in verkoop gebruikte machines

Tholen – Dat vanwege de coronacrisis de vraag naar verpakkingen gestegen is, is inmiddels geen geheim meer. Sterker nog, het is een algemeen gegeven. En dus merken ze bij Duijndam Machines, internationaal in- en verkoper van gebruikte machines, dat de vraag naar verpakkingsmachines groot is.

“Zeker de vraag naar tijdelijke machines is groot”, merkt Robbert Duijndam. Hij krijgt, samen met zijn broer Maurijn met wie hij afgelopen jaar het familiebedrijf van hun vader overnam, steeds vaker vragen naar verpakkingsmachines. “Omdat wij nette gebruikte machines aanbieden, voor een fractie van de nieuwprijs, is het voor veel bedrijven toch verantwoord te investeren en op deze ontwikkeling in te spelen.”

Hele lijnen
Afgelopen jaar kocht Duijndam Machines onder meer bij Prominent en
Purple Pride hele verpakkingslijnen op. Beide bedrijven, actief in de handel en het verpakken van tomaten en aubergines, investeerden vanwege het samenvoegen van verpakkingscentra naar één nieuwe locatie, in nieuwe uniforme machines. Die machines zijn nu beschikbaar voor nieuwe gebruikers. “We hebben altijd een goede voorraad machines. Momenteel kunnen we bijvoorbeeld snel meerdere flowpackers, komkommersealers, etiketteermachines en draaitafels leveren.”

Het complete, actuele aanbod is terug te vinden op de website van Duijndam Machines. Een greep uit het actuele aanbod hieronder.


Een Christiaens komkommersealer


Een Record Scorpion flowpacker


Een Record Scorpion flowpackmachine


Een Bizerba weeg- en etiketteermachine

Voor meer informatie:
Duijndam Machines
Tweede Tochtweg 127
2913 LR Nieuwerkerk a/d IJssel
+31 (0)180 632 088
info@duijndam-machines.com
www.duijndam-machines.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven